onsdag 21 oktober 2009

Vilka skriver??

Tänkte bara klargöra en sak här på Smyrna Ung:s blogg. Vi är alltså tre personer som skriver här, jag (Peter Lewin), Jackie (som är teamare) och Johannes Magnusson (ungdomspastor). För er som läser bloggen via Facebook så framgår det inte riktigt vilka som skriver utan det verkar som om jag skriver alla inlägg... För att få reda på vem som har skrivit så får man trycka på den aktuella anteckningen och sedan på "Visa ursprungligt inlägg". Iofs får ni gärna kommentera alla inlägg men bara så ni vet.

Jag var ju förresen på vigselförrättarkurs förra veckan och då pratade vi en del om Tillsammans. Det är grej som Pingströrelsen i stort driver som handlar om relationsfrågor m.m. En av dem som jobbar med detta är Alf B. Svensson som är underbar människa. Han är leg. psykolog och finns till hands om man skulle vilja fråga saker. Det kan handla om att ens föräldrar bråkar mycket eller att man själv bråkar mycket med dem, hur kan man göra något åt det.
Alf har en hel del kontakt med ungdomar via mail så om du känner att du har något du vill fråga så skicka ett mail till info@tillsammans.pingst.se.
Mer info finns på http://www.tillsammans.pingst.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar