tisdag 24 november 2009

Härliga dagar

Igår var en fullspäckad dag, vi åkte först till Ullared tidigt på morgonen och handlade lite förberedande inför det som ska hända runt jul. Det gick bra och var trevligt.
Nästan direkt efter det åkte vi hem till en äldre dam i församling som hade samlat ihop sina grannar och hade en liten samling med sång och tankar om livet. Trevligt det också och det var uppskattat. Om någon undrar så var det Hanan som stod för sången och jag för talet. Vi bjöds dessutom på nybakade wienerbröd.

Sen efter det åkte jag hem till några vänner och vi satt och funderade tillsammans. Härligt med det där förutsättningslösa samtalet där man kan tänka högt kring viktiga saker. Vi pratade bl.a. om Paulus och anabaptismen men käkade också kladdkaka.

Nu på morgonen har jag varit på julmusikalen "Drömmen om jul" som sätts upp här i Smyrna av drygt 100 barn som är helt fantastiska! Vilken grej! Om du inte sett den så missa för allt i världen inte föreställningen på fredag kl. 18.00. Musikalen är ungefär en timme, sen kan man hänga kvar och snacka och fika lite och sen gå på Gudstjänst för unga där Julia Kuhlin kommer predika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar